Voorspoedige start van de week en door de bomen he
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
15 Juni 2011 | Indonesië, Bogor
In Nusa Tenggara (de eilanden ten oosten van Java) is een goed begin gemaakt met het herstellen van gedegradeerde gebieden en bomen worden aangeplant in goede samenwerking tussen WWF, locale bevolking en de locale overheid. In Total nu zo’n 4,000 met succes herplant.
Het is wel elk moment wat anders doen. Ze gebruiken me echt als een klank bord en spiegelen me allerlei ideeën voor om mijn gedachtes erover te horen. Het ene moment heb ik het over huren van staf en het andere moment moet ik reageren op een brief die geschreven moet worden naar de overheid of een fondsen werven strategie. En daarna weer even kijken naar de voortgang rapportage. Het help wel dat ik het programma nu door en door ken (maar dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze me van alles vragen)en heb het gevoel dat ik ze kan helpen en dat wordt ook regelmatig door hun bevestigd! Erg leuk werk maar in de late avond uren ben ik gewoon op. Zal het nu dus ook kort houden, want een beetje slaap zou wel prettig zijn!
15 Juni 2011 - 22:46
Bente:
ha hans je bent goed bezig zeg, leuk dat het zo'n fijne voortgang heeft.
succes