Over een paar daagjes is het zover!
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
04 Januari 2012 | Nederland, Zeist
Ben weer volop in voorbereiding om weer naar Indonesië te gaan voor ongeveer 5 weken. De routine 6 maandelijkse voortgang rapportage staat weer voor de deur en ik assisteer WWF Indonesië met de review en focus op kwaliteit en kwantiteit van all WWF Indonesië projecten en programma’s, en tegenwoordig ook van de ondersteunende diensten.
Verder hoop ik vooruitgang te boeken met de impact monitoren en alsof het niet al genoeg is, werk ik ook mee aan het opstellen van het volgende strategisch plan (2013 – 18) en een species meeting en forest carbon meeting met ons internationaal netwerk!
Heb er wel weer zin in! Altijd goed om te horen welke leuke resultaten er weer behaald zijn de afgelopen 6 maanden (en de sociale banden opbouwen met onze veld leiders!). Ik kan dan ook gelijk hun ondersteunen (voornamelijk moreel). Het is toch wel snel weer weg uit Nederland naar Indonesië, heb nog niet echt het gevoel dat ik thuis ben geweest, omdat ik eigenlijk meteen weer was begonnen met de voorbereidingen.
Groet en tot volgende week met de verhalen.
Hans
05 Januari 2012 - 11:57
Jaap:
Goede reis! Zet je straks ook weer zo'n mooie 'Hans eet zich rond aan Durians' foto op je blog? groeten, Jaap -
05 Januari 2012 - 20:36
Margriet:
je bent het nieuwe jaar dus goed!
Veel sukses toegewenst