Kroon wisseling, ondersteunende diensten en Maleis
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
01 Februari 2013 | Maleisië, Kuala Lumpur
Verder deze week bezig geweest om de strategische doelen van de ondersteunende diensten te bespreken. Lastig om deze mensen uit hun dagelijkse routines te halen en proberen vooruit te kijken en hoe zij bijdrage aan onze core taken om de biodiversiteit te beschermen en onze voetafdruk te verlagen. We zijn een eind gekomen maar er moet nog een slag overheen door het senior management team om echt de richting aan te geven. Ik heb natuurlijk wel mijn ideeën, maar het moet van WWF Indonesië zelf komen.
Net ook een dag in Kuala Lumpur achter de rug om de bossen strategie verder te brengen. Ze waren in een soort deadlock gekomen. Hopelijk is het nu weer wat los getrokken, met mijn suggesties en bijdrage. Met als gevolg dat de CEO vraagt of ik meer kan doen met hun en dus vaker kan komen…..
Afgelopen nacht nog een ongelukje gehad, een lamp klapte tegen mijn hoofd en een flinke scheur in mijn oor. Gelukkig voelde het hotel zich verantwoordelijk en bracht me naar een kliniek waar het geheel weer gelijmd is. Al met al een korte nacht geweest.
Vanavond en morgen middag nog een diner en lunch meeting en dan weer terug naar Indonesië om een week met het marien team te werken.
Groet, Hans
01 Februari 2013 - 10:44
Margriet:
Hallo Ouwe Taaie,
Ja, dat moet je wél zijn, naar wat ik zo allemaal lees over je werk. De komende tijd moet het zonder mijn aanmoedigingen doen omdat ik dan naar Costa Rica vertrek. wie weet ontmoet ik daar nog wat collega's van je.
Wees voortaan wat voorzichtig op je pad naar de Verlichting!
Sterkte met alles
Margriet