Het was me een weekje……
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
15 November 2013 | Indonesië, Batavia
Waren lange gesprekken maar de feedback is goed, nu maar afwachten wat er uiteindelijk uitkomt. Maar ik dat het wel nuttige tijd was om op deze manier met hun dit te bespreken. Duidelijk een bijdrage aan capaciteit & organisational development. Van het een komt het ander en is de druk hoog om wat langer te blijven……
Ook gesprekken gehad ter voorbereiding van een Nederlandse handelsdelegatie komende week aan Indonesië, onderleiding van Premier Rutte met ook Ploumen en Dijksma. WWF Indonesië zal bij verschillende bijeenkomsten aanwezig zijn.
Gelukkig ook inhoudelijk bezig geweest over de legaliteit van hout en de recentelijk overeenkomst tussen Indonesië en de EU. Ben weer helemaal op de hoogte!
Ook gedoken in het regulieren werk met orangutans op Kalimantan, zodat ik weer weet wat er speelt.
Het voordeel van om op kantoor te zijn is dat je veel mensen tegenkomt, ook vanuit het veld die op bezoek waren in Jakarta. Zo bijgepraat over de houthandel, ons programma in West Kutai waar recentelijk een sumatraanse neushoorn was gefotografeerd en waar wij ook hard werken aan REDD+. Altijd leuk om te brainstormen over de ontwikkelingen en ze een beetje uit te dagen!
Groet, Hans
15 November 2013 - 21:52
Margriet:
Door enthousiaste gesprekken mensen en organisaties over de streep trekken, dat is wel jouw ding, hé.
Maar pas goed op jezelf, geniet ook van de natuur daar, werkt ook inspirerend