Slachtoffer van mijn eigen succes!
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
24 Februari 2011 | Indonesië, Batavia
Mijn werk de afgelopen twee jaar om met WWF Indonesië een monitoring and management systeem op te zetten, heeft zijn vruchten afgeworpen en wordt alom gewaardeerd. Het wordt zelfs zo gewaardeerd dat WWF Indonesië nu zelf vraagt of ik hun monitoring en evaluatie unit wil (her)opzetten in de komende 1 tot 2 jaar! Dit om zo het systeem niet alleen voor hun natuurbeschermings afdeling te hebben maar organisatie breed en tegelijkertijd het systeem te onder houden en de kinder ziektes eruit te halen. Dat is natuurlijk de beste waardering je kunt krijgen maar toch ook weer niet mijn bedoeling. Ben benieuwd hoe mijn thuis front in Zeist hierover denkt!
Voor als nog ben ik blij dat ik nu voor een aantal weken terug naar Nederland kan. Heb denk ik teveel gegeven. Afgelopen vijf dagen met koorts en denky en typhoid verschijnselen rond gelopen (bloed testen gaven geen eenduidige uitslag!). Gaat nu weer wat beter na dagen medicijnen.
05 Maart 2011 - 20:26
Melanie Hilferink:
Keep up the good work!(Y) -
07 Maart 2011 - 13:54
Ingrid:
Pas Goed op jezelf! Liefs, ingrid.