Papoea boek launch
Blijf op de hoogte en volg Hans
12 September 2012 | Indonesië, Batavia
WWF Indonesië en WWF Nederland werden van alle kanten geprezen om het feit dit wij dit boek mogelijk hebben gemaakt. De Nederlandse Ambassade gaat het boek vertalen van Engels naar Indonesisch om het voor een veel groter publiek in Indonesië beschikbaar te maken. Na afloop van het officiële gedeelte had Marc nog heel wat vragen te beantwoorden met de journalisten die goed aanwezig waren. Hopelijk krijgen we aandacht in de kranten en tijdschriften in de komende dagen.
Het mooie boek beschrijft dat WWF al meer dan 30 jaar een constante factor en de enige partij die het toenemende belang van de bescherming van deze unieke plek voor biodiversiteit, de inwoners van Papoea en de wereld op de agenda heeft geplaatst. Om het immense belang van Papoea voor de wereld en WWF’s lange termijn verbintenis voor de bescherming en duurzame ontwikkeling van dit gebied samen te vatten is, met steun van de Nationale Postcode Loterij dit boek geschreven .
Het boek “Land of the birds of Paradise” wordt over 10 dagen ook op de Cenderawasih Universiteit in Jayapura (Papoea) gepresenteerd en beschikbaar gesteld aan studenten, universiteiten, bedrijfsleven, kerken, overheid en maatschappelijke organisaties in Indonesië.
Het geeft energie om grote betrokkenheid te zien van mensen bij hun werk! Ook goed om mee te maken dat de meeste WWF staf in Papoea erbij konden zijn van dit belangrijk en feestelijk moment. Het geeft hun grote motivatie om het goede werk voort te zetten!
Daarnaast heeft WWF enkele belangrijke publicaties uitgebracht waarin voor het eerst in Papoea het belang en de noodzaak tot natuurbescherming en duurzame ontwikkeling in tekst en beeld zichtbaar zijn gemaakt voor een groot publiek.
Ik ben vereert dat ik nauw met de schrijvers van een aantal van deze publicaties heb kunnen samenwerken!
Groet, Hans
14 September 2012 - 21:12
Margriet:
Geweldig!
Heb dit meteen doorgespeeld aan een collega die erg betrokken is bij dat gebied en bij de Papoea's in het algemeen -
20 September 2012 - 23:19
Marlou:
Super Hans, voel me trots op jou én op oud-collega Marc! Fijn dat jij nu ook weer een boek schrijft! -
24 September 2012 - 11:48
Geweldig Hans en Marc,
Hoe kan ik aan het boek komen?