The Leader for the Living Planet Award
Blijf op de hoogte en volg Hans
16 September 2012 | Indonesië, Batavia
De staf conferentie is nu afgelopen en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden! Veel mensen gesproken, nieuwe mensen leren kennen (en kan daardoor mijn netwerking beter doen), en afspraken gemaakt. Mijn agenda voorde komende maanden begint vol te lopen!
Indonesië heeft een van de hoogste biodiversiteit in de wereld. Dat wisten we al en daar werken we dan ook hard aan om dat zo te houden, maar na de afsluitende avond gisteren werd weer eens bevestigd dat het ook een zeer rijke en divers cultuur heeft! Alle regio’s deden iets met hun eigen cultuur die echt anders is in elke regio’s. Aangezien WWF in bijna heel Indonesië werkt was het een lange avond om elke regio de gelegenheid te geven om hun eigen identiteit te tonen. Een zeer geslaagde avond met vele mooie foto momenten.
Morgen weer terug naar de “oude” manier van werken en twee dagen mariene team! Weet nog niet precies wat we gaan doen, maar ze stonden erop dat ik erbij aanwezig moet zijn.
Groet, Hans
09 Oktober 2012 - 16:28
Karin G.:
Ha Hans, Leuk weer je verslagen te lezen en mooi om de foto's te zien. Heb je de foto's aan Hermas kunnen geven?