Mariene werk in Bogor
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
25 Januari 2011 | Indonesië, Batavia
Heb ook lange gesprekken met de marien team leden over het programma maar ook over management aspecten. Leuk werk en ook lekker praktisch, moet echter wel in de gaten houden dat ik niet teveel in hunnen schoenen ga staan. Dit wordt er gewaardeerd omdat ze mij kunnen gebruiken om ideeën op af te schieten en verder uit te kristalliseren.
Na eerdere positieve berichten over de snelheid van het opzetten van mariene nationale parken komen een aantal locaties nu met negatievere berichten en moeten we alle zeilen bijzetten om toch onze doelen te gaan behalen.
Bogor staat bekend als een regen stad. Dit geeft soms schitterende luchten, zeker als het heeft gehoosd om ongeveer 4 uur en het opklaart voor het donker wordt. Ik hoop dat het goed overkomt op de foto!
Naast het werk ben ik ook gaan trainen voor de WNF Challenge waar ik in het WNF Going Wild team zit (let op is een nieuwe naam!)!.Viel niet mee om na jaren weer te gaan hardlopen in de tropische warmte, zeker als ik de snelheid van vroeger aanhoud. Viel al met al niet tegen om een half uur te rennen. Zie ook http://challenge.wnf.nl/ voor informatie en eventueel support!